Sanovnik sanjati na E

Ekser poboljšanje situacije, ispunjene nade; vaditi: saznaćete važnu tajnu; zakivati; otkloničete opasnost. Možda je u pitanju falusni simbol (kojem odgovara potkovica kao simbol ženskog). Zato je važno da se setite šta se u snu dešavalo s ekserom da li je bio nemilosrdno zakivan, ili vađen i ponovo stavljan, ili je možda neko nagazio na njega i povredio se.

Ekspedicija dobro razmislite pre nego što nešto počnete. Ekspedicija obično asocira na odlazak u nepoznato. Možda se spremate na neku veliku promenu u životu. U tom slučaju uspešna ekspedicija može vas ohrabrivati na to, a ekspedicija u nevoljama možda vas upozorava da niste spremni, ili da ste suviše zabrinuti. Takođe je moguće da su vam potrebna nova interesovanja, nova poznanstva.

Eksplozijačuti: velike novosti; videti je: napredak u poslu. Najverovatnije je reč o tome da suviše obuzdavate svoja osećanja. Suviše dugo gušenje emocija može da dovede do eksplozije. Veoma je važan kontekst sna. Eksplozija se može odnositi na vaša osećanja prema samoj sebi, ali i na osećanja prema nekoj bliskoj osobi, ili prema poslu.

---- ----
loading...