Sanjati na U

Sanjati Ubijanje videti ga nesreća, strah; biti ubzjen: šteta, bolest. Ovo je možda san o nasilju koji oslobađa od napetosti, ali možda je nešto u vama ubijeno (“ubiti u pojam”). Razmislite o osobi ili stvorenju koje je ubijeno. Možda je predstavljalo neku vašu osobinu ili čak osobu koju treba da uklonite iz svog života.

Sanjati Učenje —velika sreća. San vam možda govori da bi trebalo da naučite nešto o sebi. Sam čin učenja u snu možda govori o ispunjenju želje. Možda osećate da ste u nečemu nedovoljno obrazovani ili žudite za većim znanjem.

Sanjati Ugalj dobri poslovi; videti ga: ogovaranje; vaditi: blagostanje posle velikog napora. Ugalj se u ranija vremena povezivao sa srećom, uprkos crnoj boji i prljavštini. Zbog tesne veze sa zemljom iz koje se vadi, možda bi mogao da predstavlja dobre rezultate teškog rada.

Sanovnik Ujed šteta, gubitak, opasnost, svađa. Verovatno aluzija na iznenadan, neočekivan bol. Pokušajte da prepoznate šta vas je ujelo. Možda je neka opasna životinja, a možda je samo komarac. Naravno, postoje i ljubavni ujedi.

Sanovnik Ulicašetati: želite vredan poklon; dugačka: ,mnogo sreće; puna ljudi: dobar posao; uzana: blisko ,prijateljstvo. Važno je kako je ulica izgledala. Možda ste sanjali ulicu svog detinjstva, pa je u pitanju neki odraz vašeg vaspitanja. Moguće je da je u snu zapravo bilo najvažnije ono što se u ulici dešavalo.

Sanjati Uljezapaljeno: ulagivanje; užeglo: bolest, gubitak; kupiti: loše zdravlje. Ulje može da se poveže s idejom o bogatstvu (nafta), ali reč je i o gorivu. Možda vam je potrebno psihološko podmazivanje da se pokrenete. Možda ste negde “dolivali ulje na vatru”. Ulja se koriste i u masaži, pa može biti u pitanju aluzija na čulnost.

Sanjati Umor naporan rad biće nagradjen. Kada sanjate da ste umorni, to može da ukazuje na opštu iznurenost i želju za više sna. Ponekad se pravimo da spavamo kako bismo izbegli neprijatnu situaciju. Možda bi to moglo da se primeni na situaciju iz vašeg sna.

Uniformačast, poštovanje. Verovatno se radi o vašem stavu prema većini: možda ste se ponosili svojom uniformom ili ste bili srećni što je nosite. Možda ste se i bunili protiv nje. U oba slučaja takav san je komentar o vašem stavu prema mišljenju većine i možda prema autoritetu “odozgo”.

Usamljenost javiće vam se neko izdaleka. Možda postoji paralela s osećanjem usamljenosti na javi, ili je reč o opomeni. Drugi elementi sna mogu vam pomoći u tumačenju — na primer, gde ste se nalazili, ili šta ste imali kod sebe.

Usponuspeh posle brojnih prepreka. Važno je uz šta ste se peli. Da li ste dobro napredovali ili ste tapkali u mestu? Moguće je da vam ovaj san govori o vašem sadašnjem mestu u životu ili na poslu.

Utočište sukob s neprijateljima; tražiti neko vas obmanjuje. Možda vam je potrebna zaštita od sve veće trke za karijerom, a možda i veća emotivna sigurnost. Ako ste upravljali utočištem, možda treba potpunije da izrazite svoj zaštitnički nagon.

Utvara — pogledati Duh.

Utvrđenje sukob s pretpostavljenima; u plamenu: bolest; srušena: ne pomažete dovoljno bližnjima. Može biti reč o vašoj emotivnoj odbrani. Ako ste vi utvrđenje, možda ne vodite dovoljno računa o svom telu, ne branite ga dovoljno od bolesti. Možda skupljate fizičku ili psihičku snagu da se suočite s nekom posebnom situacijom.

Uvreda uvrediti nekoga prijatelj će vas razočarati; biti uvredjen: novi prijatelji. Osim što se može odnositi na neku nedavnu uvredu na javi, ovakav san možda ukazuje na potrebu da se umerenije ponašate. S druge strane, možda je uvreda samo rezultat vaše preosetljivosti, pa bi vam trebalo više samopoštovanja.

Uzbunadolaze bolji dani. Ovo sasvim lako može da bude san upozorenja. Po okolini i predmetima u snu pokušajte da odredite na šta se uzbuna odnosila.

Užas
— pogledati Strah.

---- ----
loading...