Sanjati na T

Sanovnik Tajna saznati: steći ćete prijatelje; odati: sramota; čuvati: izbeći ćete opasnost. Možda na javi nešto krijete. Ili možda san govori kako bi trebalo malo da ućutite i budete mirni. Ponekad sanjamo da smo otkrili tajnu života, ali kada se probudimo obično ustanovimo da je potpuno besmislena.

Takmičenje — pogledati Sport.

Sanovnik Talasineko vas ogovara. San o talasima često predstavlja dubinu, otvorenost osećanja. Pogledajte i Voda.

Sanovnik Tama — pogledati Noć.

Sanjati Tanjir videti ga: skrivena ljubav, istiniti glasovi; razbiti: brige, žalost. Ako ste u tanjiru imali hranu, pogledajte pod Hrana. Ako ste bacali tanjire, možda je reč samo o unutrašnjoj napetosti.

Sanovnik Tašna neizvesno putovanje; nova: povoljna vest; prazna: mislite na crne dane. Možda na javi nešto sklanjate u stranu ili možda prikupljate nova saznanja. Akten-tašna verovatno govori o poslu. Ženska tašna je svakako simbol ličnosti žene. Upitajte se šta se sve nalazilo u njoj i da li vam je možda nešto nedostajalo.

Sanovnik Tegovi veliki problemi. Osim brige zbog preterane težine, tegovi mogu da govore i o odmeravanju neke situacije. Možda je mnogo teža, ali i mnogo lakša nego što vam se čini na javi. Ako ste u snu dizali tegove, verovatno je u pitanju aluzija na snagu potrebnu za rešavanje nekog problema.

Sanovnik Televizija — šta je bilo na programu? Ako su bile vesti, da li su bile dobre ili loše? Ako ste gledali film, razmislite o zapletu u njemu i da li to može da se poveže s vašim životom. Ako niste mogli da nađete željenu emisiju, to može predstavljati upozorenje da vam na javi nešto izmiče. A možda ste samo zaspali pored uključenog televizora.

Sanjati Telefon očekuju vas hitni poslovi. Telefon često nosi poruke. Važno je s kim ste razgovarali, ali nemojte pohitati da proveravate da li je ta osoba živa i zdrava. Mnogo je verovatnije da ste jednostavno podsvesno mislili na nju.

Telo Snovi o različitim delovima tela često govore samo o fizičkom položaju koji ste zauzeli spavajući, pa u nekom delu tela osećate pritisak ili je utrnuo. Međutim, san o tome kako vas neki deo tela boli može da bude upozorenje na neki fizički problem, čak i pre nego što postane primetan na javi. Takvi snovi mogu da predstavljaju korisnu opomenu da obratite pažnju na svoje zdravlje.

Tenk ne svadajte se s jačima. San o tenku verovatno govori o vašoj potrebi da pobeđujete, da budete bezobzirni; ako je tenk jurio za vama, možda je reč o upozorenju. Možda neki sukob koji imate na javi može da se izrodi u pravi rat.

Tepih prikrivanje. Važno je da li je tepih bio lep i koristan ili izlizan. Hodanje po tepihu može da se odnosi na vaše napredovanje. Možda strahujete od sledećeg koraka ili suviše sledite nečiji utaban trag.

Teret — dizati: uspeh; zbaciti: prestanak neprijatne obaveze. Ako se u snu oslobađate nekog velikog tereta, to vas možda podstiče da deo obaveza prepustite nekom drugom. Ako je bio suviše težak, možda ste se suviše posvetili samo jednoj stvari.
Ako ste ga nosili s lakoćom, reč je o umirenju: dobro vam ide.

Termometar promenljiv uspeh. Termometar u snu mogao bi da označava zaokupljenost traganjem za nečim. Nemojte zanemariti ni zdravstvene nagoveštaje.

Testera poslovni uspeh. Važno je šta ste testerisali i da li je još neko bio s vama. Da li vam je pomagao, ili ste morali da pazite na njega, pa vam je usporavao posao? Pogledajte i Sečenje.

Tetoviranje uspomene iz mladosti. Tetoviranje je pomalo bolno, ali veoma trajno. Možda je reč o nekoj navici koje pokušavate da se oslobodite. Takođe je možda reč o upozorenju da neka predstojeća odluka može da ima trajnije posledice nego što ste mislili.

Tišina — zatišje pred bitku. San o dubokoj i umirujućoj tišini verovatno je vapaj za istim takvim predahom u budnom životu.

Točak koji se okreće: brz uspeh; koji stoji: bolest, svađa; slomljen: trzavice. Točak je često simbol večnosti, pa san možda govori o tome kako vidite sebe u opštem poretku stvari. Takođe bi mogao da predstavlja ravnomeran tok stvari ili prepreku za napredak (“klipovi u točkovima”). Možda je točak trebalo podmazati: to bi značilo da vam je u nečemu potrebna pomoć ili možda dodatni napor.

Top svadja, strah, oskudica. Ko je gađao koga? Kao oružje, top očigledno ukazuje na postojanje sukoba. Takođe može da predstavlja i falusni simbol.

Toplomer — pogledati Termometar.

Toranj — pogledati Kula.

Torba — pogledati Tašna.

Tragneko vam radi o glavi Možda je u pitanju trag koji se vuče za nekim nezavršenim poslom. Možda ste se upustili u traganje za nečim. Ako ste sanjali trag životinje, razmislite na šta ili koga vas asocira ta životinja.

Trava — zelena: strah; suva: gubitak prijatelja; čupati: bolest. Ovakav san može da govori o vašem trenutnom životu, njegovom bogatstvu ili siromaštvu. Zato je bitno da li je trava bila zelena ili uvela, visoka ili uredno podšišana. Možda ste je baš vi šišali, ili ste je sejali. U tom slučaju potrebno je da uredite i svoj život na javi.

Traženje neostvarljive želje. Ako se san ne odnosi na nešto što ste upravo izgubili na javi, verovatno je reč o nekoj osobini za koju mislite da je nestala iz vašeg života, možda radost ili ljubav. Manje je verovatno da ćete u snovima tragati za nečim negativnim.

Trčanje uspešno savladavanje teškoća. Nije svejedno da li ste trčali da pobegnete od nečega (čega?) ili ka nekom cilju. A možda ste samo uživali u nesputanim pokretima. Možda je potrebno da se okrenete i suočite s onim što vas progoni.

Trudnoća videti trudnicu: velike neprijatnosti; biti trudna: uspeh, ostvarenje želja. Možda je reč o snu s ispunjenjem želje, ali ovakav san može da asocira na nastanak neke ideje koja još nije spremna da se pojavi. Ako vam je bilo drago što ste trudni, ideja se razvija u vašoj podsvesti i treba joj ostaviti malo vremena da sazri. Ako vas je trudnoća plašila, možda je potrebno da još jednom razmislite o čitavoj ideji ili možda i da je odbacite.

Truljenje sirotinja. Možda je reč o nekom aspektu vašeg života koji polako propada. Pokušajte da se setite kako ste reagovali na trulež u snu: da li ste prosto okrenuli glavu ili ste prionuli da to počistite.

Tučavelike nedaće, opasnost. Tuča u snu verovatno predstavlja neki sukob na javi. San vam verovatno govori kakvo je trenutno stanje: da li dobijate ili gubite.

Tunel nezadovoljstvo; izaći: razjašnjenje zabune. Ulazak ili izlazak iz tunela, svetlost na kraju tunela veoma su česti u snovima. Tunel može da predstavlja težak period kroz koji možda prolazite u budnom stanju. Zato je važno da se pristetite kako ste se u snu osećali i da li je s vama u tunelu možda bilo još nekog, ko vam je pravio društvo ili vam smetao da nađete izlaz.

Tvrđava —pogledati Utvrdenje.

stavlja težak period kroz koji možda prolazite u budnom stanju. Zato je važno da se pristetite kako ste se u snu osećali i da li je s vama u tunelu možda bilo još nekog, ko vam je pravio društvo ili vam sme-tao da nađete izlaz. Tvrđava —pogledati Utvrdenje.---- ----
loading...