Sanjati na Š

Sanjati Šampanjac kratka sreća. Možda vam je u životu potrebno više zabave, raskoši i uzbuđenja. Ili se možda suviše bavite upravo time, suviše se prepuštate razonodi, a premalo radite.

Sanjati Šatoruzbudljivi dogadaji. Šator pruža zaštitu, ali je nestabilan i krhak. Možda vas podsvest upozorava da neka situacija nije baš tako čvrsta kao što izgleda na javi.

Sanjati Šećer jesti: neiskrena okolina; videti ga ili kupovati: neko vas potajno voli. Pogledati Slatkiši

Sanovnik Šerpa — pogledati Lonac.

Sanovnik Šešir
— ugled. Šešir može potpuno da promeni nečiji izgled ili držanje. Možda upravo to pokušavate da postignete. Možda je potrebno da na nekoga ostavite što bolji utisak.

Sanovnik Šibica dobitak, prtjatno iznenadjenje. Možda je vreme da rasvetlite neku situaciju na javi. Ako vas je opekla, može biti reč o upozorenju.

Sanjati Šivenjeneko će vas obradovati. Ako ste krpili odeću, san vam možda govori kako je vreme da popravite neki svoj pogrešan potez. Možda je potrebno samo da ispoljite više kreativnosti.

Sanovnik Škola videti je: sreća; ići u školu neočekivano zadovoljstvo. San o povratku u školu često govori o nedostatku samopouzdanja. Možda je reč o nekoj traumi iz detinjstva koja utiče na vaš sadašnji život. Kao i obično, ostale osobe u snu mogu pružiti ključ za objašnjenje sna, kao i vaša osećanja u njemu.

Školjkepazite na troškove. Verovatno je reč o vašem materinskom nagonu ili o upozorenju da više slušate svoju intuiciju. Takođe je moguće i da ste suviše zatvoreni, kao školjka.

Šlem — pogledati Kaciga.

Šoljapiti: sreća u ljubavi; kupiti: poziv u goste; na poklon: verni prijatelji. Šolja je drevni simbol ženskosti. San o njoj možda zapravo govori o vašim emocijama. Ako ste prali gomilu šolja, možda je potrebno da raščistite neki aspekt svog ljubavnog života ili način na koji izražavate osećanja.

Štaka — videti je: potrebna vam je pomoć; koristiti: sve vam ide naopako. Možda vam na javi nedostaje podrška.

Štampa — pogledati Novine.

Štap bolest, suze. Ako ste se poštapali, pogledajte štaka. Ako ste nekog tukli štapom, ili neko vas, važno je ko je to bio. Možda ste nedavno zadali ili pretrpeli neki veliki udarac.

Štit moćan zaštitnik. Svakako vam je potrebna neka vrsta zaštite. Druge pojedinosti sna verovatno to pobliže objašnjavaju. Ako je štit bio izubijan, znači da način na koji se štitite nije dovoljno efikasan.

Šumazelena: sreća, zdravlje; gola: teškoće na poslu; posečena: neuspeh. Šuma predstavlja prepreku i može biti simbol nesigurnosti. Ako ste tražili put kroz nju, možda ne vidite šumu od drveća. Lepota šume može govoriti o vašem psihološkom stanju i zrelosti: da li je drveće bilo ogromno ili tek niklo? Šuma je čest motiv u bajkama. Možda možete da nađete u svom životu paralelu sa Snežanom ili patuljcima.

---- ----
loading...