Sanjati na R

Sanjati Rad uspeh. Prva asocijacija je da možda na javi previše radite, čim o tome i sanjate. Ako ste nezaposleni, možda je to san o ispunjenju želje. Takođe je moguće da san ukazuje na neke vaše sposobnosti koje ne koristite dovoljno.

Sanjati Radio loše vesti. Verovatno je u pitanju nekakva poruka. Možda je potrebno da na javi čujete ono što vam drugi govore. Možda je potrebno da objavite nešto. Možda samo želite da i vas jednom neko čuje ili sasluša do kraja.


Sanovnik Radionica
imaćete izdatke. Ovaj san bi mogao da se odnosi na nakupljeno znanje i iskustvo. Uđite i radite, tako ćete ga najbolje iskoristiti Ako ste se plašili povrede u radionici, možda vam nedostaje samopouzdanje. Ako nije bilo potrebnog alata, možda je to nagoveštaj da vam je potrebno više iskustva u onom čime se bavite na javi.

Sanjati Radost stiže zasluženo priznanje. Ako ste se u snu neizmerno obradovali nekom predmetu, on verovatno predstavlja nešto što vam je na javi veoma potrebno. Pokušajte da se setite šta je to bilo i šta bi moglo da simbolizuje.

Sanovnik Ranaimati: uzvraćena ljubav; zadati: razočaranje; previjati: sreća.Svakako je veoma važno na kojem delu tela je rana, da li je ozbiljna ili laka, i da zarasta kako treba. Možda je bitno i od čega je nastala. Ponekad je reč o emotivnoj povredi koju vam je neko naneo. San vam možda predlaže da primenite neki neprijatan, ali neophodan lek kako biste se izlečili.

Sanovnik Raskrsnica zatražite savet. Najverovatnije se nalazite pred nekom odlukom koja će uticati na vaš dalji život. Pristetite se da li ste i koliko oklevali pre nego što ste odabrali neki put. Važno je i u kakvom stanju je put bio. Ako ste bili samopouzdani, to svakako predstavlja ohrabrenje. Ako ste oklevali, možda još niste spremni da donesete tu odluku.

Sanovnik Rasprodajagubitak; izgubićete parnicu. Ako ste kupovali na rasprodaji, da li ste napravili dobar pazar? Važno je šta ste kupili, jer to može da ukazuje na osobine za koje mislite da ih okolina ne ceni dovoljno. Možda san govori da potcenjujete sebe.

Sanjati Rastanak žalićete za nekim. Verovatno je reč o psihološkom rastanku između vas i neke druge osobe. Možda je potrebno da se odvojite od nekog problema vezanog za tu osobu. Možda je potrebno da oštrije odvojite osećanja od onog što treba da radite.

Sanjati Ratteškoće, sukob s vlastima. Rat se možda vodi u vama, bez obzira kako je izgledao u snu. Možda se spremate za neku borbu na javi. Važno je kako se odvijao rat u snu i kako je prošla “vaša” strana.

Sanovnik Ravnoteža problemi na poslu. Možda ste na ivici psihičke ravnoteže. Možda u nekoj oblasti budnog života suviše balansirate. Takođe je moguće i da san govori o uravnoteženosti, vašoj ličnoj ili u nekoj oblasti života.

Sanjati Razbijanje neko vam radi iza ledja. Važno je šta ste u snu razbili, ali najverovatnije je da vam je potreban ventil za neko agresivno osećanje. Možda je potrebno da “razbijete” neku predrasudu na javi.

Sanovnik Razbojnik velika opasnost. Pod razbojnikom obično podrazumevamo osobu koja napada druge ljude radi lične koristi. Moguće je da imate neku pre-preku na putu koji ste sebi odredili. Možete li da se setite kako je razbojnik izgledao? Sasvim je verovatno da on predstavlja osobu koja vas sprečava u nečemu.

Sanjati Razred poseta izdaleka. Ljudi često sanjaju da su ponovo u svojoj staroj školi. Možda je u pitanju nostalgija za mladošću. Ako ste u snu bili neočekivano uspešni ili neuspešni u nekom predmetu, to verovatno govori da bi trebalo bolje da iskoristite svoje potencijale.

Razvod uplešćete se u neki prljav posao. Pročitaj više detalja… šta znači sanjati razvod

Receptlekarski: kratka bolest; kuvarski: poseta prijatelja. Kuhinja se, kao i kuvanje, često povezuje s ljubavlju i nežnošću. Zato se ovakav san možda odnosi na planove koje imate prema osobama koje volite. Ako vam jelo po receptu nije uspelo, možda planove treba menjati. Lekarski recept se možda odnosio na savet koji vam je potreban. Postoji li možda neka oblast života u kojoj osećate da vam je potrebna pomoć ili podrška?

Rečidug razgovor s bliskom osobom. San o apstraktnim rečima možda govori da nemate poverenja, ili ne bi trebalo da ga imate, u osobu koja vas zasipa rečima. Nasumične ili nerazumljive reči mogu da odražavaju zbrku u vašoj glavi, naročito ako ste upravo zaokupljeni nekim velikim poslom.

Red vožnje prolazni problemi na poslu. Možda san govori o vašim sposobnostima planiranja. Ili vas upozorava da se time više pozabavite. Ako je red vožnje bio potpuno pogrešan, možda ne bi trebalo da se suviše oslanjate na naizgled čvrste činjenice u životu.

Reka sreća, ispunjenje želje.Pročitaj više detalja…šta znači sanjati reku

Rep — obilje, sreća i zadovoljstvo. Ako vam je u snu izrastao rep, možda je reč o aluziji na neko “životinjsko” osećanje ili postupak na javi.

Rezanje — pogledati Sečenje.

Ribolov ljubomora, neispunjene želje.Pročitaj više detalja… šta znači sanjati ribolov

Robijaš — pogledati Osudenik.

Robna kuća ne nasedajte lažnim pričama. Pogledajte Prodavnica. Ako se radi o velikim količinama robe na policama — to bi moglo da predstavlja nešto čega imate u izobilju. Možda je to nakupljeno iskustvo, a možda vas san upozorava da ste suviše opsednuti posedovanjem materijalnog.

Rodbina — pogledati Porodica.

Rodjenje nevolja.Pročitaj više detalja… šta znači sanjati rodjenje

Ronjenje prevara, ljubomora.Pročitaj više detalja… šta znači sanjati ronjenje

Rupaupasti: neko vam radi o glavi; videti je izbeći ćete nepriliku; kopati: dugovi. Rupa na odeći možda vam skreće pažnju da obratite više pažnje na svoj izgled. San o rupi u zemlji ili nekom predmetu može da ima izrazito seksualno značenje. Da li je nešto ulazilo ili izlazilo iz rupe? Ako ste vi kopali rupu, možda se spremate da položite temelje nečem novom. Takođe postoji i mogućnost asocijacije na rupu u karakteru, vašem ili neke bliske osobe.

Ruševinemalodušnost i neizvesnost. San o istraživanju ruševina obično govori o preispitivanju prošlosti. Prisetite se svojih osećanja u snu. Možda ste se divili ruševinama ili ste bili puni olakšanja što ne morate u njima da živite.

Rvanjesvadje i neprijatnosti. Može da se radi o rvanju s problemima, i u tom slučaju važno je ko vam je bio protivnik. Da li ste bili pobednik poraženi? To možda ukazuje da li ste ispravno postupili na javi.

---- ----
loading...