Sanjati na L

Laboratorijane mešajte se u tudje poslove. Možda pokušavate nešto da otkrijete o sebi ili drugima. Ili bi trebalo da eksperimentišete, ili vas muče nerazrešena pitanja o životu koji vodite. Ogledi koje vršite u snu takođe su važni, jer vas mogu uputiti na dodatna objašnjenja.

Labud sreća u braku, prinova u porodici. Najverovatnije ste vi bili labud — lepa, elegantna, mirna i spokojna ptica. Nije zanemarljiva ni priča o ružnom pačetu koje tek posle mnogo muka odrasta u divnog labuda.

Lampa želja će vam se ispuniti. Lampa je najverovatnije pozitivan simbol, jer snovi o svetlosti obično nude savet, ohrabrenje i nadu. Ako ste prevrnuli lampu, možda je reč o razočaranju. Lampa koja se u snu ugasila može da označava gubitak orijentacije na javi. Ili možda neke oblasti života ili svoje ličnosti ne vidite dovoljno jasno.

Lanac videti ga: starost u samoći; biti okovan nevolje i brige; osloboditi se: uspeh. Ako ste bili okovani lancima, san se možda odnosi na sivilo vašeg svakodnevnog života. Ako je lanac bio zlatan, možda uživate u svakodnevnim obavezama. Ako je neka karika popustila, možda niste dovoljno savesni u nečemu.

Lav bežati od njega: gubitak; ubiti ga: moć i ugled; videti ga: dopašćete se nekom važnom.
Pročitaj više detalja… sanjati lava

Lavirintlutati: brige i nevolje; izaći sve će biti u redu.Možda vam je život u ovom trenutku strašno komplikovan, pa lutate u potrazi za rešenjem. Ako ste vodili druge kroz lavirint, i to uspešno, verovaimate kontrolu nad situacijom.

Lažlagati: neuspeh, brige; slušati laž: neko će vas prevariti. Možda ste na javi nekog slagali, pa vas muči savest. Ipak, mnogo je verovatnije da laž iz sna predstavlja manje providan simbol. Možda vas upozorava da lažete sami sebe, da bežite od istine.

Lebdenjebiće vam potrebno mnogo napora do žljenog cilja. Možda ste se uzdigli iznad svakodnevnih problema i uživate u onome što ste time stekli. Možda se osećate izdvojeno i izolovano od drugih. Pitanje je da li vam se u snu lebdenje dopada i da li ste stalno pokušavali da se spustite na zemlju.

Led hodati: posao pun opasnosti; okliznuti se: ne i verujte svakome.Pogledaj više detalja… sanjati led

Lek uzimati: čuvajte se nesreće; davati drugome: sreća, blagostanje. Kod leka je važna doza. Možda na javi preterujete s nečim. Možda terate nekoga da radi nešto što ne želi.

Lekar — pogledati Doktor.

Lepak savest vam ntje čista. Lepak se koristi za popravke i krpljenje. Možda se to odnosi na neku i situaciju na javi koja je pred raspadom, ili na popravijanie neke greške. Takođe je moguće da se suviše naporno držite nekih ideja ili osoba.

Leptirna cvetu veselje, sreća; u letu: muke, teškoće. Ako je opšti utisak bio lakoća i lepota, možda i vas san upozorava da ste suviše površni. Ako ste lovili leptira, možda vam je potrebno malo više razonode. ?

Let duže putovanje, sreća. Pogledaj više detalja… sanjati letenje

Letozadobićete nečije poverenje. Vreme ispunjenja, sreće, zadovoljstva, osim ako ne volite vrućinu. Takođe i početak pribiranja plodova — nečega što ste odavno započeli.

Lešu kući uskoro ce svadba; sahranjivati: dobar brak; ako ste vi dosadila vam je sredina, želite da je promenite. Pogledaj više detalja… sanjati leš leševe

Licesvoje: bolest; ostarelo: velike brige; nasmejano sreća u ljubavi. Možda treba da pogledate stvarnosti u lice. Ako ste u snu gledali svoje lice, to je verovatno ključ za vaše mišljenje o sebi. Pokušajte da se setite šta je na vašem licu bilo drugačije nego na javi. Ako ste se šminkali, možda na javi nešto pokušavate da prikrijete ili ulepšate. Ako ste se umivali, možda osećate krivicu i želju da se “operete” od greha.

Lift
neko će vam pomoći u nevolji. Bez obzira da li ste se penjali ili silazili, lift najverovatnije predstavlja komentar o materijalnom napredovanju u životu. Ako ste se zaglavili u liftu, to možda ukazuje da vam na javi nešto koči napredak. Bitno je i ko je još bio u liftu s vama i kako su se te osobe ponašale.

Lisicavideti je: razotkrićete lažnog prtjatelja; uloviti: oslobodicete se opasnosti. Pročitaj detaljnije sanjati lisicu

Lišćezeleno: dobro zdravlje; suvo: dobićete poklon. Verovatno postoji neka aluzija na godišnja doba: lišće je možda bilo jedro i zeleno, a možda uvelo. i sakupljanje suvog lišća govori o kraju nekog posla li osećanja, ali i o iskustvu i znanju.

Lobanja imaćete brige i nesreće. Snovi o lobanji ne moraju da budu strašni. Lobanja je često simbol zagledanosti u sebe, želje da se otkrije smisao života i sazna značenje života i smrti. To možda podstiče sanjača da sledi svoje instikte.

Logor videti ga: prijatni trenuci; biti u njemu: nemir, nesigurnost. San o letnjem kampovanju može da znači potrebu za opuštanjem, promenom okoline ili većom slobodom. Koncentracioni logor značio bi izdvojenost od okoline i potrebu za jasnijim definisanjem odnosa s drugima.

Lokomotiva tražićete sreću daleko od kuće. Lokomotiva u snovima najčešće predstavlja telo. Zato je važno da razmislite da li je u snu dobro funkcionisala. Ako se pokvarila, možda san govori o potrebi za proverom fizičkog zdravlja. Ako ste bili mašinovoda, to verovatno znači vašu sposobnost da se snađete u životu, da preuzmete kontrolu. Ako niste uspeli da pokrenete ili zaustavite lokomotivu, to se može odnositi na neki novi plan o kome razmišljate, naročito ako niste sigumi u svoju sposobnost da ga ispunite.

Lonac mali: blagostanje; veliki: svadja; razbiti: svadja i inat; prazan: razočaranje; pun: biće vam teško. Razmislite o mogućim asocijacijama. Možda ste na javi “zakuvali” nešto. Možda ste naišli na neki “vruć” problem. Možda se neka veza polako hladi. Sadržaj lonca je verovatno isto toliko važan kao i sam lonac.

Loto — pogledati Lutrija.

Lov uloviti: sreća; ne uloviti: razočaranje. Možda na javi pokušavate da budete bolji od nekoga, da ga sustignete ili otkrijete nešto o njemu njoj. Takođe je moguće i da ste na tragu nečemu , možda nekoj velikoj odluci ili promeni u životu.

Ludilo neko će vas prevariti. San o ludilu često upozorava da ste izgubili kontrolu nad nekim delom svoje ličnosti ili da vas ona zbunjuje i plaši. Završetak sna možda govori kako da se postavite. Nemojte pomisliti da ćete zaista izgubiti razum. Možda samo čeznete za malo manje uštogljenim životom.

Luka kajanje, neprijatnosti. Luka predstavlja bezbedno mesto za brodove. Možda vam je potrebno sklonište od neke gorčine. A možda vam je upravo “brod uplovio u luku”.

Luladobro razmislite o svemu; miran život. Lula najčešće predstavlja želju za mirom i spokojem kakve nude reklame za duvan. Mada, pošto u poslednje vreme pušači postaju prokaženi, možda vam san o pušenju lule govori da bi trebalo nečega da se stidite.

Lutanje u gradu: okončaćete davno počet posao; van grada trud vam je uzaludan; u šumi: novo poznanstvo; u polju: prevara. Verovatno ste izgubili orijentaciju u nekoj oblasti života. Važno je kroz kakav predeo lutate. Možda bi trebalo da se zainteresujete za nešto novo i uložite vreme i energiju u to.

Lutkane trošite novac uludo. San o igračkama obično govori o nekoj nezrelosti. Možda treba ozbiljnije da shvatite sebe i svoju ulogu. Možda vam nedostaje samopouzdanje. Ako imate decu, razmislite da li imate dovoljno zreo stav prema njima.

Lutrijapoložaj vam je nesiguran. Ovakvi snovi obično govore o riziku. Ako ste nedavno preduzeli nešto rizično, san možda govori o tome. Ako ste u snu dobili na lutriji, to može predstavljati san ohrabrenja, ali svakako nemojte požuriti da uplaćujete loto na sanjane brojeve. Ako ste u snu izgubili sve, pokušajte da to povežete s nekom rizičnom situacijom u budnom životu.

---- ----
loading...