Sanjati na I

Igračka videti je: prinova u porodici; kupovati: brige. Možda se na javi poigravate nečim što nije za igru. Verovatno je reč o vašem stavu prema nekoj osobi ili njenom stavu prema vama. Zato je važno kakva je igračka bila u pitanju i na šta vas asocira.

Igre loptom: žalost; ples: muči vas ljubomora. Ako je bila u pitanju sportska igra, protivnik je možda bio vaš emotivni ili neki drugi partner, ali i druga strana vaše ličnsti. Ako je bila društvena igra, razmislite o značenju igre kockicama. Možda se suviše kockate nečim.

Imovina
naslediti: srećan brak; izgubiti loše vesti; kupiti: previše trošite; prodati: neko vas potkrada. Materijalno bogatstvo u snu često se odnosi na duhovno bogatstvo na javi. San u kome ljubomorno čuvate svoju imovinu možda odražava preveliku ponositost i samouverenost na javi.

Insekti velika šteta u poslovima. Mnogi ljudi se groze insekata. Zato san o insektima, naročito ako se ponavlja, može biti znak nekog straha ili osećanja da ste zgroženi. Razmislite o tome kakav insekt je bio u snu. Škorpija bi mogla da se odnosi na nečiju zajedljivost, a pauk na mrežu intriga. S druge strane, gusenica može da postane prekrasan leptir.

Instrumentmuzički: nesrećan slučaj; medicinski: čekaju vas teškoće. Ako ste svirali, bitno je da ste bili uspešni ili ste falširali. To bi se odnosilo na vašu uspešnost na javi. Ako su medicinski instrumenti, da li ste vi rukovali njima ili su ih primenjivali na vama?

Iseljenje iz kuće: čekaju vas neprtjatnosti zbog vaše nesmotrenosti; iz zemlje: ubrzo promene u životu. Možda žudite za promenom, jer vam se ne dopada vaš sadašnji život. Možda je potrebno da pobegnete od prošlosti ili od negativnih strana svoje ličnosti. San vam možda govori da se suočite sa stvarnošću umesto što joj okrećete leđa.

Iskopavanje blaga: stići će glas koji dugo čekate; nečeg bezvrednog: uzalud se trudite; leša: neizvesna budućnost. Verovatno ste zašli u zanimijiv period novih otkrića, pa pronalazite nove aspekte svoje ličnosti. Možda postoji neki deo vaše ličnosti koji tek treba da otkrijete. Ako ste iskopali nešto neprijatno, pokušajte da otkrijete zašto vas taj predmet odbija. Najverovatnije se radi o nekom delu vaše ličnosti i zato bi bilo najbolje da pokušate da ga prihvatite umesto da ga se gnušate ili plašite.

Ispit posle napora dolazi uspeh. Verovatno ste na neki način stavljeni na probu. Strah, nervoza samopouzdanje u snu odražavaju vaša osećanja prema pravoj temi sna.

Istina — čuti: moraćete nešto da priznate; govoriti: bićete ljuti, doživećete neprilike. Potraga za nekom istinom u snu verovatno odražava sličnu težnju i na javi.

Izdaja izdati nekoga: povećane brige; biti izdan: dolaze srećni dani. San o izdaji često simboliše neki čin ili stav suprotan osećanjima većine. Izdaja može da bude lična protiv voljene osobe ili čak i sopstvene “bolje polovine”.

Izlet klonite se lažnih prijatelja. Odredite šta je preovlađivalo u snu: hrana na izletu ili mesto na koje ste otišli na izlet.

Izložba skromnost vodi ka uspehu. San možda ukazuje da treba da proučite različite strane svoje ličnosti. Ako se u poslednje vreme osećate zanemareno i nevoljeno, možda zapravo pokušavate da privučete nečiju pažnju. Ako je izložba u snu bila uspešna i prijatna, ovaj san vas smiruje i pruža vam snagu.

Iznenađenje mala šteta zbog svađe. Ovakav san vam možda govori kako možete da uradite nešto što na javi mislite da prevazilazi vaše moći. Naravno, značajno je u čemu se iznenađenje sastojalo.

---- ----
loading...