Sanjati na G

Gipssreća u poslu. Gipsani odlivak nikada nije isti kao original, pa je možda reč o vašim pokušajima da postavite novu situaciju u staru šemu. Ako su livasurili gips, možda ste trenutno sputani, ali će – doći do jačanja i isceljenja — dakle san govori o snazi koja dolazi kroz obuzdavanje. Ako ste obavljali neke popravke u stanu, ne zaboravite da prostorija verovatno predstavlja vas, pa je možda potrebno da više obraćate pažnju na neku oblast svoje ličnosti koju treba “popraviti”.

Gitaravideti je:poklon; svirati: ljudi će vas voleti,slušati: tuga. Gitara je zbog svog oblika često simbol ženskog tela. Žena koja sanja gitaru možda zanemaruje žensku stranu svoje ličnosti. Verovatno je važno, i da li ste u snu sami svirali gitaru ili ste je slušali — i kakva je bila muzika.

Glad dobićete na lutriji. San o osobama koje gledaju može biti i posledica gledanja vesti. Zapitajtese da li ste gladni nečega. Možda treba da obogatitee svoj život, da nađete sebi novu “duhovnu hranu.Naravno, uvek postoji i mogućnost da ste legli krevet gladni.

Glas loše vesti. Možda je u pitanju nostalgija za glasom prošlosti. Ili treba glasnije da izražavate svoje mišljenje. Verovatno je značajna vrsta glasa dečji,starački, mudar….

Glavaošišana: gubitak; seda: velika počast;odsečena: izgubićete prijatelja. Možda želite da postanete glava porodice ili da postignete viši položaj poslu. Takođe je moguće da imate psihičkih problema kojih još niste svesni.

Globuspredstoji vam veće putovanje. Kružni oblik globusa predstavlja celovitost. Možda se osećate kao gospodar sveta, a trebalo bi da smanjite očekivanja. Osa globusa je iskošena — možda san govori da ste u poslednje vreme “nakrivo nasađeni”.

Glumavideti glumce: žalost, poniženje, gubitak. Ako ste u snu glumili, možda u javi niste dovoljnno iskreni prema ljudima. Takođe je važno kakvu ulogu ste igrali — ljubavnu, herojsku ili komičnu. Da li tako vidite sebe u životu ili ste prisiljeni da igrate ulogu koja vam ne leži?

Gluvoćabiti gluv: srečan život; videti gluvog: poslovni uspeh. Možda na javi ne želite da čujete nešto. Možda vam je potreban mir i tišina ili nećete da učestvujete u nečemu što se dešava oko vas.

Gnezdoprazno: dugo odsustvovanje, gubitak u poslu; s jajima: srecan brak s mnogo dece; s ptićima: dobitak. Gnezdo je najverovatnije simbol porodice, jaja ili ptići u njemu mogli bi označavati vašu decu pravu ili duhovnu.

Golišavost — pogledati Odeća i golotinja.

Golub na krovu čućete dobru vest; u letu: doživečete radost; pustiti iz ruke: privremeni rastanak; hvatati: pretrpećete štetu. Golub je simbol mira, pa se to može odnositi na vašu okolinu. Takođe se povezuje i s ljubavlju: golubovi su veoma verni i odlični su roditelji. To bi se moglo odnositi na vašu porodičnu situaciju. Takođe je moguće i da je ovo bio san o ispunjenju želje.

Gost — imati goste: predstoji vam nezgoda; biti gost: imaćete izdatke; očekivati goste: uskoro radostan događaj. San vam možda nagoveštava da se suviše mešate u tuđ život. Ako ste imali goste, možda ste spremni za nove izazove i interesovanja.

Gozbabiti na gozbi: velika radost; videti gozbu prolazne brige, putovanje. Kao i kod gladi, san o gozbi može biti posledica stanja vašeg želuca pred spavanje, ali verovatnije je da se odnosi na neku drugu potrebu, emotivnu ili seksualnu. Razmislite u čemu vam je život neuravnotežen i pokušajte da to ispravite. Važno je i kakva jela su bila ponuđena gostima na gozbi.

Grm — pogledati Žbun.

Grobkopati: svadba, dobitak, skrivena ljubav; videti: smrt u porodici; biti u grobu: ljubavna avantura; zatrpavati: skora bolest. San o grobu verovatno može da se poveže sa smrću. S druge strane, možda je vreme da zaboravite i sahranite prošlost, možda neku vezu koja vas opterećuje ili neki problem koji zapravo i nije tako važan kao što vam se čini.

Grom čuvajte se nesreće. Grom može da predstavlja vaš unutrašnji bes zbog nekog sopstvenog pogrešnog poteza. Ili je možda grmelo dok ste spavali?

Gusarupaščete u nevolje, gubitak na kocki. Da Ii ste se na javi ponašali kao gusar, to jest razbojnik?Možda nekoga nemilosrdno iskorištavate, ili neko iskorištava vas.

Gušenje čuvajte se suda. Moguće je da neko ili nešto sprečava vaše napredovanje na javi. Može se raditi i o nagoveštaju bolesti.

---- ----
loading...