Sanjati na F

Fabrikaposlovni uspeh, neočekivana dobit. Rad u fabrici sugeriše jednoličnost, ali i aktivnost, postizanje rezultata. Možda se osećate kao točkić u nekoj velikoj mašini kojeg svi iskorišćavaju. S druge strane, san o fabrici možda vam govori da ste veoma aktivna i zaposlena osoba koja se sistematski trudi i postiže željene rezultate. Ovo može da deluje umirujuće, ali ako je u snu bilo problema s frabrikom, to se verovatno odnosi na vaš životni plan.

Fakultet — ako ste u snu studirali, verovatno su vam potrebni novi izazovi i podstreci. Ako ste sanjali o prošlosti, verovatno se radi o želji da se vratite u “stara dobra vemena”. Možda nemate snage da se suočite s promenama. Pogledajte i škola.

Film gledati sam: putovanje; gledati u društvu neverstvo u ljubavi. Čak i ako se san odnosi na film koji ste gledali prethodnog dana, verovatno ima značaja — jer zašto biste sanjali baš film a ne neki drugi događaj koji vam se desio? Svakako su bitni detalji filma iz sna. Ako ste učestvovali u filmu, valjalo bi da razmislite o osobinama lika koji ste tumačili.

Flaša — pogledati Boca.

Fleka — pogledati Mrlja.

Fotografija gledati: osoba s fotografije živi dobro i srečno; fotografisati se čeka vas neprijatno iznenadenje. Ako ste u snu nešto fotografisali, možda treba da zapamtite nešto što vam se dešava u budnom životu. Objašnjenje verovatno leži u onome što ste fotografisali. Ako ste cepali neku staru fotografiju, verovatno se radi o vašoj rešenosti da živite u sadašnjosti i pobegnete od prošlosti.

Frižider pun: budite umereni u jelu; prazan: ne traćite vreme uzalud. Ako ste stavljali nešto u frižider, san verovatno govori da bi trebalo da se obuzdate i ili “ohladite”. Ako ste vadili nešto, najverovatnije je reč o tome da bi trebalo malo da se “otkravite”. Ako se hrana u snu pokvarila, možda ste to učinili prerano.

---- ----
loading...