Sanjati na C

Carinasekiracija, neprijatnosti, nepredviđeni izdaci. Možda prelazite neku granicu — granicu dozvoljenog, granicu morala, granicu budžeta.

Cementsklopićete čvrsto prijateljstvo. Verovatno ste nešto ojačavali. Prijateljstvo, finansije, karijeru?

Cena — cenkati sezapaščete u oskudicu. San vas možda upozorava na cenu neke obaveze. Neočekivano niska cena nečega možda govori da potcenjujete sebe ili nekog drugog. Takođe je moguće i da ste sanjali nešto što i na javi planirate da kupite, pa je to zapravo san o ispunjenju želje.

Cepanje drvaočekuje vas težak posao. Verovatno je reč o snu o agresiji, ali možda je sugestija skrivenija. Možda nešto treba svesti na pravu meru, jer ga na javi preuveličavate.

Cipelenesreće i brige; izuvati ili obuvati: prijatan doživljaj. Ženske cipele mogu predstavljati seksualnost, naročito ako imaju izrazito visoku štiklu.

Cirkusprevara, opasnost, sramota. Ovde može da bude važno kakva tačka u cirkusu je u pitanju — klovnovi, akrobate ili dresirane životinje. Razmislite kakvo značenje to ima za vas lično i za vaš život na javi .

Crkvaneko vas ogovara,loše vesti. San možda govori o vašim verskim osećanjima.Ako je bila naglašena veličina i lepota crkve,možda je reč o nekim osobinama kojima se divite.Obratite pažnju da vera nemora biti isključivo religija.Možda se radi o vašoj veri u sebe ili nekog bliskog.

CrtanjeJoš ima nade.Ako ste sanjali da crtate mada na javi to ne umete možda vas san poziva da ispoljite više ambicije. Ipak, verovatno je važnije šta ste crtali. Ako je to bila neka osoba, možda na javi treba da je bolje shvatite. Ako je bio neki projekat, možda se radi o planovima koje pripremate — u ličnom životu ili karijeri.

Crvizavidljivci pokušavaju da vam žagorčaju život. Crvi su slični zmijama, u smislu falusnog simbola, ali su manje zastrašujući a više odbojni. S druge strane, crvi mogu biti korisni u bašti ili na pecanju. Štetni crvi (u nameštaju ili hrani) možda ukazuju na neki rušilački deo vaše ličnosti ili neku emotivnu rušilačku silu.

Curenječesma koja curi: ogovaranje; nos koji curi: čuvajte se sitnih krađa. Možda je do vas “procurila” neka informacija koju u javi niste primetili. Ovakav san može predstavljati upozorenje da ne odajete tuđe tajne.

Cvećepri jateljstvo, sreća. Većinu ljudi cveće asocira na lepotu i prirodnost. Ovde se možda radi o vašem mišljenju o sebi. Verovatno je važna boja cveća. Branje cveća je simbol ostvarenja. Ako je cveće bilo uvenulo, možda je u pitnju kraj neke emotivne veze ili obaveze, promena u vašim osećanjima. Ako sanjate da ste uhvatili bačen svadbeni buket, verovatno je u pitanju san ostvarenja želje.

 

---- ----
loading...