Sanjati na A

Abažur uspeh u radu ili putovanje. Abažur obično zaklanja svetlost; ovde možda označava da nemate pristup nečemu što vam je veoma važno, da pokušavate da doprete do nečega.

Abortuspogledati Pobačaj.

Adresa očekujte posetu. Ako ste pisali adresu na pismu ili paketu, možda želite da se nečega oslobodite ili da prebacite odgovornost na druge. Ako ste tražili neku adresu po nepoznatom gradu, da pokušavate da ostvarite nešto što vam se čini preteško? Pokušajte da se setite da li ste našli to mesto ste lutali i dalje.

Advokat brige i neprijatnosti. Da li ste u sukobu s nekim na javi? Možda očekujete razrešenje nekog problema. Možda je bitno da li je advokat bio “vaš ili protivnički”, ili da li ste ga sreli u sudnici u kancelariji.

Ajkula doći čete u opasnost; svadja, bolest. Na šta vas asocira ajkula — na proždrljivost, krvoločnost, ili na slobodu kretanja u okeanu? Nije svejedno da ste vi bili ajkula, ili vas je ajkula progonila.

Akrobatarešenje briga; neočekivani dobitak. Da li na javi možda “pravite akrobacije” u ljubavnom životu ili na poslu? Možda želite nečije odobravanje. Ako ste gledali akrobatu, značajno je da li je bio uspešan ili je pao. Da li je bilo i druge publike i kako je reagovala?

Akvarijumneprzjatnosti, brige, svadje. Akvarijum može označavati skučen prostor u kome se nalazite (u duhovnom smislu). Možda se osećate suviše zaštićeno, ili samo želite malo više slobode.

Ala — pogledati Aždaja.

Alatnagrada za vrednoću. Alat ili alatka često se koristi kao eufemizam za penis. Vaš san možda ima seksualno objašnjenje. Pokušajte da se setite kako ste ga koristili. Da li je bio oštar ili se možda slomio? Alat koji svakodnevno koristite u životu možda predstavlja vas same ili vaš odnos prema poslu na kojem ga koristite.

Alka — spojena: imate vernog prijatelja; rastavljena: neko mje iskren prema vama. Bitno je da li je alka bila deo lanca koji “okiva” vas ili neku vama važnu osobu, ili vas je možda međusobno povezivao.

Avion promena na bolje; čuvajte se nezgoda. Frojd bi avion smatrao za simbol penisa. Da li ste se u avionu osećali bezbedno? Ako ste uživali u letu, to bi moglo da znači duhovni napredak na javi. Možda želite da se “uzdignete” iznad svega što vas okružuje ilj da pobegnete od stvarnosti.

Avet — pogledati Duh.

Aždajaglad, beda, opasnost. Aždaja može da se povezuje sa seksualnom energijom, zbog vatre i strasti. Aždaja koju je ubio sveti Đorđe predstavljala je silovite nagone, lične i univerzalne. Može postojati i veza između aždaje i svekrve ili tašte.

---- ----
loading...