Šta znači sanjati bradu,brdo,brod ,brodolom,bunar

Brada imati bradu: nasledstvo, zdravlje; brijati bradu: bićete u opasnosti. Ako žena sanja da joj raste brada, to možda ukazuje da joj u svest prodire nešto neprijatno. Važno je kako ste u snu reagovali na pojavu brade.

Brdopenjati se: brige i opasnosti; silaziti: poniženje, neispunjene želje; zastati na pola puta: poslovi vam nazaduju. Možda ste u budnom stanju suočeni s nekom teškoćom. Žustrina s kojom ste se penjali ili silazili može govoriti o vašoj spremnosti da to prevaziđete. Brdo može da predstavlja i neku veliku odgovornost.

Brodneočekivana počast; pomoć koju očekujete stići će na vreme. San o brodu može da se poveže s drugim simbolima, na primer vodom. Ako ste plovili, razmislite da li ste se osećali bezbedno ili ste se plašili nečega — i čega. Ako ste porinuli brod, verovatno je u pitanju aluzija na neki važan poduhvat.

Brodolom videti ga: iskreno prijateljstvo; pretrpeti: brige i neprijatnosti. Možda ste upravo izgubili nadu, propao vam je neki plan ili veza, čini vam se da je sve izgubljeno. Međutim, vi ste i u snu preživeli. Pokušajte da razjasnite da li su vam “potonuli svi brodovi” ili ste dohvatili pojas za spasavanje.

Bunarposle opasnosti doči će bolji trenuci; piti vodu iz bunara: zdravlje i veselje; pasti u bunar: teška budućnost, brige. Bunar je po pravilu mračan, dubok i vlažan. Verovatno predstavlja snažan simbol vaše podsvesti i najdubljih emocija. Ako ste izvlačili vodu iz bunara, možda na javi izvlačite svoje najdublje emotivno bogatstvo. Ako ste izvukli praznu kofu niste mogli da doprete do vode, možda je reč o aluziji da je nešto u vama presušilo, možda ambicije ili ljubav.

---- ----
loading...