Sanjati mačku,majku,manastir,merdevine,more

Šta znači sanjati mačku,majku,more,merdevine,manastir

Sanjati Mačkuvideti je: prevara, kracta, izdaci; milovati: dobro će se lošim vratiti; da mjauče: neprijatni dogactaji; s mačićima: beda, napast. Postoji verovanje da u vezi s mačkama ima nečeg natprirodnog barem tajanstvenog. Ipak, mnogi ljudi smatraju mačke za umiljata i mazna stvorenja. Možda je mačka u vašem snu predstavljala nešto što želite. Da li ste je mazili, da li je prela? Ako je pokazivala kandže i zube, možda bi u budnom životu trebalo da imate više samopouzdanja. A možda ste nedavno “frktali” na nekog.

Sanjati Majkuprijatne vesti, uspešan poduhvat. Odnosi između majke i deteta su uvek veoma složeni. Kada sanjamo majku, usredsređujemo se na žensku stranu svoje prirode i ono što uglavnom jesmo. Majka iz sna može nas izgrditi ili pohvaliti bitno je da je prihvatimo ako želimo da funkcionišemo kao zaokružena psihička celina. Moguće je i da vam je na javi potrebna materinska figura, neko ko će vas podržavati.

Sanjati Manastirmirniji i sređeniji život. Manastir može biti mesto ispunjeno mirom i spokojem, ali i puno stroge discipline i odricanja. U oba slučaja situacija iz sna vam je možda prijala, a možda ste želeli da pobegnete odatle. Ovde je najvažnije na šta vas lično asocira manastir.

Sanjati Merdevinepenjati se: ostvarenje plana; pasti: neostvarena nada. Merdevine, osim napretka ili nazadovanja u nečemu, mogu da predstavljaju i druge stvari, na primer ambiciju. Prisetite se da li su merdevine dosezale do mesta na koje ste želeli da se popnete. Ako nisu, možda bi trebalo da promenite neke svoje planove.

Sanjati More čeznete za dalekim krajevima. More u snovima često donosi poruke iz duboke podsvesti. Može se raditi o vašem odnosu prema majci ili o vama kao majci. Razmislite kakvo je more bilo: toplo i prijatno, uzburkano ili možda ledeno.

---- ----
loading...