Sanjati krv,kuću,kutiju,kupanje,kosu

Sanjati Kosu kratka: veliki novčani gubici; duga: velike brige, neprijatan put. San o kosi najčešče govori o vašem samopouzdanju. Gubitak kose ili kosa koja opada često predstavljaju gubitak samopoštovanja, dok lepa i bajna kosa podstiču jaku ličnost. Kosa je i simbol životne snage, naročito za muškarce. U davna vremena ženama grešnicama prisilno su šišali kosu. Možda strahujete od kazne zbog nečega što ste učinili na javi.

Sanjati Krvtudja: smrt u porodici, opasnost; svoja: dobra sreća. Krv je simbol života i energije. Ako ste je u snu gubili, zapitajte se na šta traćite svoju energiju dok ste budni.

Sanjati Kuću — kupiti: blagostanje; prodati: gubitak; u plamenu: gubitak, nesreća. Mnogi psiholozi kažu da kuća u snu obično predstavlja telo onog ko sanja. Međutim, možda predstavlja i vašu ličnost. Pokušajte da se setite da li su sobe bile pune ili prazne i da li vam se dopao nameštaj. Možda su kući potrebne prepravke. Otkriće niz soba za koje niste znali da postoje možda govori da ste na pragu nekog otkrića o sebi.

Sanjati Kupanje u bistroj vodi zdravlje, napredak; u mutnoj: gubitak drage osobe. Ako ste se žestoko ribali, možda na javi postoji nešto čega biste želeli da se otarasite. Voda donosi očišćenje, pa možda pokušavate da pobegnete od neke neprijatnosti ili problema u realnom životu.

Sanjati Kutijuizgubiti: dobitak; prijatna vest; na poklon: ugled i uticaj. Ako ste bili zatvoreni u kutiji, san se verovatno odnosio na ograničenja. Ako ste je otvarali, setite se da li je unutra bilo nešto prijatno neprijatno. San se možda odnosi na neki aspekt vaše ličnosti. Pokušajte da stvari iz kutije (ili njihovo odsustvo) povežete sa svojim životom na javi. Možda pokušavate da sakrijete nešto čak i od sebe.

---- ----
loading...